Випуск 2010 получи дипломи за средно образование

diplomirane2010.png 66 абитуриенти от Випуск 2010 получиха  дипломите си на тържество в залата на Историческия музей. 22-ма от зрелостниците завършват с отличие. Най-добри резултати от трите паралелки са Тодор Златев и Сузана Далул от ХII “а”, Даниела Янчовичина от ХII “б” и Калина Величкова от ХII “в”, съобщиха класните им ръководители.
”Да получите дипломи за средно образование е малка стъпка и не смятам, че е най-важното нещо в живота ви, но без нея сте нищо и много врати биха останали затворени за вас”, обърна се към завършващите директорът Катерина Марчева.
Директорът на училището пожела на абитуриентите зрелостното свидетелство да им помогне да осъществят мечтите си и да бъдат щастливи. Тя ги посъветва още да пазят приятелствата си и да ги поддържат във времето, а след 60-70 години да се съберат отново заедно, но с внуци и правнуци.
От името на целия випуск абитуриентката Елени Петкова, която от 1 клас учи в СОУИЧЕ, благодари на учителите за грижите, наказанията и обичта им, а всички завършващи се снимаха накрая за спомен.
LAN_THEME_1
Архив новини
Отиди на страница  1 2 3 ... 125 126 127 128